Teklifim ()
*Oluşturduğunuz teklif ile mağazalarımızdan sipariş verebilirsiniz.
Blog > Baza Başlığı Nasıl Takılır ve Sökülür?

Baza Başlığı Nasıl Takılır ve Sökülür?

Baza Başlığı Nasıl Takılır ve Sökülür

Yatak odasında en çok göze çarpan mobilya olan yatak, şık ve estetik bir başlık ile dekorasyon stilinizi tamamlar. İder Mobilya’nın birbirinden eşsiz dokunuşlar yaratan yatak başlığı modelleri ile yatak odanızın atmosferini tamamen değiştirebilirsiniz. Başlıklar karyolanın takımı olduğu gibi, ayrı alacağınız bazaya uygun bir alternatif ile de kişiselleştirilebilir. Fonksiyonel tasarımlı yatak başlığı bazaya nasıl takılır derseniz öncelikle yatağınızın boyutlarına ve dekoratif tarzına uygun bir başlık seçerek işe başlayabilirsiniz. Başlıklar bazen yatak için ekstra bir destek olurken çoğu zaman da odanın genel görünümüne zarafet katar. Konforlu bir yatak odası takımı oluşturmak için yatak başlığı nasıl takılır sorusunun cevabı net bir şekilde verilmelidir.

Yatak Başlığı Nasıl Takılır?

Yatak başlığı nasıl takılır sorusunun cevabını bulmak ve harekete geçmek zor değildir. Tek ve çift kişilik yataklar için başlık seçerken baza veya yatağın ölçüsüne uygun alternatiflere bakmalısınız. Odanızın dekoratif tarzına katkıda bulunacak renk ve model uyumuna da dikkat etmelisiniz. Ebatları, yüksekliği ve tasarımıyla yatak odasındaki diğer mobilyalarla bütünleşen bir model bulduktan sonra yatak başlığı nasıl takılır diye küçük bir araştırma yapabilirsiniz. Odanın ve mobilyaların tarzına göre seçtiğiniz başlığın kurulumunu basit yöntemlerle yapabilirsiniz. Pratik montaj imkanı sağlayan modeller yatak odanız için mükemmel bir çözüm olabilir. Küçük birkaç el aleti kullanarak harikalar yaratabilir, yatak başlığı nasıl takılır sorusuna kolaylıkla cevap bulabilirsiniz. Monte etmeye başlamadan önce şemayı dikkatlice incelerseniz işiniz oldukça kolaylaşır. Başlığı yatağa ve bazaya sabitledikten sonra vidalar yardımıyla işlemi tamamlayabilirsiniz. Böylelikle yatak başlığı nasıl takılır diye bir uzmana bile danışmanıza gerek kalmaz.

Yatak Odasına Stil Katan Baza Başlıkları

Bazaya uygun kumaş ve renk tonunu belirleyip satın aldığınız başlığı takarak hem odaya dekoratif bir dokunuş katar, hem de konforu artırabilirsiniz. Yatak odası takımını tamamlayan baza başlığı nasıl takılır? Bu sorunun cevabını bulmak için mobilya ustası olmanıza gerek yok. Evinize bu konuda uzman birini çağırmadan da montajı kendiniz yapabilirsiniz. Öncelikle başlığı yatağa dik gelecek şekilde sabitlemelisiniz. Yatak deliklerine uygun olarak işaretlediğiniz bölgelerde bu işe uygun aletlerle delik açmalısınız. Yatak başlığı nasıl takılır diye merak ediyorsanız bu delikleri vida ve somunlar yardımıyla yatağa sabitleyerek işlemi kolayca tamamlayabilirsiniz. Modern veya klasik, tüm dekorasyon tarzlarına uygun başlıklar bulabilirsiniz. Baza başlığı kumaşları şık ve kullanışlı seçenekler sunar. İçi 28 DNS yoğunlukta sünger olan başlık modelleri, uzun yıllar yıpranmadan yeniliğini korur ve odanızın elegan havasına göz alıcı bir dokunuş katar. Dokusu ve renkleriyle dekoratif görüntüye eşlik eden yatak başlığı nasıl takılır sorusunun cevabı aslında son derece basittir.

Yatak Başlığını Değiştirerek Odanıza Yenilikçi Bir Hava Taşıyın

Odaya girdiğinizde odak noktası olan yatağınızın başlığını zamanla yenilemek isteyebilirsiniz. Yatak başlığı nasıl takılır araştırması yapıp bunu kolaylıkla başarabiliyorsanız değişiklik de yapabilirsiniz. Sizin ya da çocuğunuzun odasında bir farklılık yaratmak için yatak başlığını değiştirmek önemli bir adım olabilir. Pratik kullanım imkanları sunan modeller zahmetsizce takılıp sökülebilir. Yatak başlığı sökme için iki farklı yöntem uygulayabilirsiniz. Bazı başlıklar yukarıdan geçmeli olduğu için sağdan ve soldan yukarı doğru ittirilerek kolayca yerinden çıkarılabilir. Ahşap iskeletiyle oldukça sağlam yapıda olan modeller, bazaya vida ve somunlarla bağlıdır. Yatak başlığı nasıl sökülür diye düşünürken aslında ne kadar basit olduğunu fark edebilirsiniz. Vidaları gevşeterek sökebilir ve baza başlığının arkasına geçerek dikkatli bir şekilde yerinden çıkarabilirsiniz. Her iki yöntemle de kısa sürede sökme işlemi tamamlanmış olur. Yatak odalarının konsepti ile bütünleşen ve işlevsel özellikler sunan baza başlıklarının takma ve sökme işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirerek odanızın atmosferini değiştirebilirsiniz. Yatak başlığı nasıl takılır ve nasıl sökülür konularında kendi el emeğinizle ortaya iyi bir iş çıkarabilirsiniz. İder Mobilya’nın göz dolduran farklı başlık modelleri arasından size en uygun seçimi yapıp fiyat avantajlarıyla hemen sahip olabilirsiniz.

08.04.2023

Sosyal Medyada Paylaşın