Teklifim ()
*Oluşturduğunuz teklif ile mağazalarımızdan sipariş verebilirsiniz.
Blog > Küçük Salonlar İçin Büyük Çözümler: Yemek Masası Modelleri

Küçük Salonlar İçin Büyük Çözümler: Yemek Masası Modelleri

Küçük Salonlar İçin Yemek Masası Modelleri

Evi küçük olanlar için dekorasyon konusu oldukça zahmetli bir iş. Doğru hamleleri uygulayarak dar alanları daha ferah ve kullanışlı hale getirmek büyük bir önem arz ediyor. Özellikle küçük salonlar için yemek masası kombini yapabilmek için en uygun modeli belirlemek gerekiyor. Eğer siz de evinizin dar oluşundan yakınıyorsanız minimal tasarımlı kullanışlı yemek masası seçenekleri arasından seçiminizi yaparak yuvanızı daha yaşanılası bir ambiyansa dönüştürebilirsiniz.

Küçük Evler için Masa Seçimi Nasıl Olmalı?

Küçük salonlar için yemek masası modelleri bakıyorsanız İder Mobilya kalitesinden ilham alınarak zenginleştirilen yenilikçi ürün koleksiyonlarını inceleyebilirsiniz. Açılarak masa formatına dönüşen işlevsel ürünler, hem çoklu misafirlerinize şık sunumlu sofralar hazırlamanızı mümkün kılıyor hem de odanızın dekoratif uyumuyla bütünleşiyor. Yer tasarrufu konusunda beklentilere uygunluk gösteren mobilyalar arasından her zevke uygun modeli görebilirsiniz. Ceviz rengi, mermer dokulu, aynalı ve bloklu gibi farklı tasarımlarda dizayn edilen mobilyalarla yaşam alanlarınızda kişiselleştirilmiş dekorasyon etkisi uyandırabilirsiniz.

Küçük salon için yemek masası modelleri, genellikle açılabilen mekanizmalı işlevsel tasarımlarda karşınıza çıkıyor. Günlük yaşantınızda toplu şekilde değerlendirebilir, misafirleriniz geldiğinde ise açılır-kapanır özelliğini kullanarak daha büyük ölçülere getirebilirsiniz. Hatta seperatörlü ve seperatörsüz çekmelerine özel davet çatal bıçak takımlarınızı ekleyerek mutfaklarınızdan ekstra yer tasarrufu kazanabilirsiniz.

Küçük evler için yemek masası modelleri arasında bench tasarımlar da büyük bir ilgi topluyor. Oturma alanlarıyla takım oluşturulan bu yenilikçi mobilyalar, sandalyelerin doldurduğu ekstra alanı rahatlatarak dar alanlarınızın daha toplu ve kullanışlı olmasını mümkün kılıyor. Dar salonlarınızda ayrıca katlanabilen tabure ve sandalye eklemelerinden veya duvara gömülü mobilyalardan yararlanarak da hareket alanınızı arttırabilirsiniz.

Yemek masası takımı modelleri, genellikle vitrin ve konsol eklemeleriyle kombin oluşturularak beğeniye sunuluyor. Eviniz darsa büfe şeklindeki orta ebatlardaki vitrinlerden yana seçim yaparak odanızın ebatına uygun bir dekorasyon etkisi yaratabilirsiniz.

Küçük Salon Masaları ile Zamansız Şıklık Etkisi

Salon trafiğini önlemek ve daha muntazam bir görünüm elde etmek istiyorsanız cam malzemeden tasarlanan yemek masalarını tercih edebilirsiniz. Böylelikle spot, led ve avize formundaki ışıklandırmalarla odanızın atmosferini şık bir havaya bürüyebileceksiniz. İder Mobilya’nın kalitesini ve estetik çizgisini yansıtan ürünler; kumaş ve malzeme kalitesi açısından da beklentilerinizi karşılıyor. Kolay temizlenebilen yapıları, dayanıklı tasarımları ve yalın stilleri sayesinde uzun yıllar kaliteli kullanım keyfi sürebilirsiniz.

Küçük Salonda Yemek Masası Nereye Konmalı?

Küçük salonlar için yemek masaları yerleşimi biraz zorlayıcı olabiliyor. Özellikle kare ve dikdörtgen salonlarda masa konumlandırması için uzun süre uğraş veriyor olabilirsiniz. Öncelikle salonu ikiye bölerek hareket edebilirsiniz. Örneğin: Koltuk ve Tv ünitesi ile aynı odada yemek masası kullanacaksanız araya dresuar veya kitaplık gibi mobilya parçaları ekleyerek salonu iki farklı formda kullanabilirsiniz.

Küçük yemek masası seçiminizi İder Mobilya’nın özgün tasarımları arasından seçim yaparak evinizde doğru bir dekorasyon konumlandırmasıyla şık bir ambiyansa imza atabilirsiniz. Minimal stildeki salon dekorasyonunuza hafif hareketli dokunuşlar katmak istediğinizde raf, kitaplık ve konsol eklentilerinden faydalanabilirsiniz.

Fonksiyonel bölgeler yaratmak, küçük yemek masası modelleri yerleşimi konusunda size büyük fayda sağlayacaktır. Örneğin: Pencere önüne hemen masanızı koyabilir, yemek yerken veya kahvenizi yudumlarken gün ışığının ferahlığını hissedebilirsiniz.

Konforu estetikle buluşturan, dekorasyon trendlerini takip ederek yenilikçi formlara imza atan İder Mobilya’nın ürün gamından yaşam alanlarınızın havasını değiştirecek yemek masası modelleri tercih edebilirsiniz. Kalite fiyat açısından beklentilere hitap eden masa seçenekleriyle evinize gelecek tüm misafirlerinize ziyafet şölenleri yaşatabilir ve lezzet dolu yemeklerinizi mükemmel şıklıkta ikram edebilmenin keyfini çıkartabilirsiniz.

03.04.2023

Sosyal Medyada Paylaşın